Onze Belsud verblijfsformules

Deze website vermeldt de 3300 verblijfsideen in Walloni en Brussel die gepubliceerd zijn in de Gids Toeristische woningen Belsud.

Vertrek op ontdekking naar Belgi met verblijf in een landelijke gte, een gte op de boerderij, een vakantiewoning, een gastenkamer en een vakantiedorp.

Landelijke gte (GR)

Het is een vakantieverblijf gelegen in een landelijke omgeving met respect voor de plaatselijke architectuur. Het biedt al het nodige comfort voor een verblijf van korte of gemiddelde duur. Het kan een kleine of grote capaciteit (van 2 tot 73 personen) hebben. Het kan gehuurd worden voor een weekend, een of meerdere weken. Een Landelijke Gîte zoeken in onze Belsud-databank.

Het Stadsvakantieverblijf (GC)

Voor het financieren van een woning werken wij met geldlenenbelgie, u kunt daar geld lenen voor een vakantiehuis of reis U kunt met de tool uw maximale lening berekenen

Het is gelijkaardig aan een landelijke gte, maar bevindt zich in een stedelijke omgeving. Een Stadsvakantieverblijf zoeken in onze Belsud-databank.

Gte op de boerderij (GF)

De gte op de boerderij is een vakantieverblijf gelegen in of in de nabijheid van een actieve boerderij. Ze beschikt over hetzelfde comfort en dezelfde eigenschappen als de landelijke gte. Er kunnen activiteiten op de boerderij voorgesteld worden. Een Gîte op de Boerderij zoeken in onze Belsud-databank.

Vakantiewoning (MV)

De vakantiewoning is een meer klassiek (chalet, bungalow, villa, appartement) vakantieverblijf en kan gelegen zijn in een landelijke of een stedelijke omgeving. Ze biedt al het comfort van de landelijke gte. Een vakantiewoning zoeken in onze Belsud-databank.

Microgte

Benaming die gtes of vakantiewoningen met kleine capaciteit aanduidt (maximum 4 personen). Ze bestaan uit n enkele multifunctionele ruimte zonder aparte kamer.

Gte met grote capaciteit

Benaming die gtes of vakantiewoningen met een capaciteit van meer dan 15 personen aangeeft. Een Gîte met Grote Capaciteit zoeken in onze Belsud-databank.

Gastenkamer (CH)

Bed and Breakfast formule. De gastenkamer bevindt zich in de woning van de eigenaar die er zijn gasten uiterst gastvrij ontvangt. De kamer is voorzien van veelal private sanitaire ruimten. Er wordt meestal ontbijt aangeboden en soms een gastentafel met een maaltijd bereid op basis van streekproducten. U kunt een gastenkamer reserveren voor n nacht of meerdere nachten.Een Gastenkamer zoeken in onze Belsud-databank.

Gastenkamer op de Boerderij (CF)

De gastenkamer op de boerderij is gelegen in een actieve boerderij. Het ontbijt en de gastentafels worden doorgaans bereid met producten van de boerderij of van plaatselijke producenten.Een Gastenkamer op de Boerderij zoeken in onze Belsud-databank.

Gastenhuis of Gastenhuis op de Boerderij

Het is een huis of een boerderij met minstens 4 of 5 gastenkamers (op de boerderij).

Vakantiedorp

Geheel van verblijven gegroepeerd op eenzelfde terrein met gezamenlijke sport- en ontspanningsvoorzieningen. Het vakantiedorp kan ter plaatse ook voorzieningen aanbieden zoals een winkel, een cafetaria, een restaurant, enz. Er kunnen activiteiten worden georganiseerd (meestal in het hoogseizoen). Vakantiedorpen.

Themagtes

Bepaalde Themagîtes of -gastenkamers beantwoorden aan bepaalde criteria en mogen een speciaal label voeren overeenkomstig de activiteit of de specifieke voorzieningen die ze aanbieden.
"Panda"-gîtes of -gastenkamers
Bionatuur- gîte of gastenkamer
Paardrijvakantie-gîte of gastenkamer
Visvakantie-gîte of gastenkamer
Ontdekking van de natuur-gîte of gastenkamer

Download the flash plugin om de animatie te zien.

Taalkeuze

Organiseer uw vergaderingen en incentives in Brussel en Walloni!Journalisten: Blijf op de hoogte van de recentste toeristische evenementen in Brussel en Walloni!Wilt u een groepsreis organiseren? Dan is deze site iets voor u!